Over ons

Mart Blokland
In 1980 heb ik de opleiding voor fysiotherapeut afgerond en sinsdien ben ik werkzaam in de psychiatrie. Van 1982 tot 1985 heb ik de opleiding manuele therapie gevolgd in Utrecht. In 1982 en 1983 heb ik de alpha-opleiding voor haptonomie gevolgd op de Academie voor Haptonomie te Doorn en in 1996 heb ik aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Berg en dal de opleiding voor haptotherapeut afgerond. Naast mijn werk in de psychiatrie ben ik sinds 1997 werkzaam in het Centrum voor Haptonomie.


Marleen Brenninkmeijer
foto-marleen-siteIn 1991 heb ik de HBO verpleegkunde opleiding afgerond. Van 2000 tot 2004 heb ik de haptotherapieopleiding aan de Academie voor Haptonomie gevolgd. Binnen de GGZ heb ik langdurig gewerkt als cognitief gedragstherapeutisch werker. Sinds 2007 werk ik met veel plezier in de praktijk m.n. op vrijdag. Daarnaast ben ik werkzaam als haptotherapeut bij een revalidatiecentrum van de Lichaam en Geest Groep, gespecialiseerd in somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.


Petra van Barneveld
petra-van-barneveldNa jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige en wijkverpleegkundige heb ik de Academie voor Massage en Beweging te Amsterdam gevolgd. Vanuit de fascinatie voor de manier waarop fysieke aanraking gevoelens bewust kan maken, ben ik de (vijfjarige) opleiding voor haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2005 afgerond. In 2012 heb ik de specialisatie “haptotherapie en relatieproblematiek” afgerond. Ik werk op maandag en woensdag in de praktijk.


Merel Roubos
merel-roubosIn 2000 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Brabant in Breda. Hierna heb ik werkervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut binnen de particuliere praktijk waarin ik ook nu nog werkzaam ben. In 2009 heb ik de 2-jarige alpha opleiding haptonomie in Doorn afgerond en sindsdien werk ik als fysiotherapeut op haptonomische basis.